Gastspeker Bob Luijks

Home/Gastspeker Bob Luijks
Gastspeker Bob Luijks 2017-09-05T20:31:47+02:00
  • Landschap Bob Luijks

Op dinsdag 26 september a.s. verzorgt Bob Luijks een portfolio-presentatie bij Natuurfotografieclub Objectief. Een unieke gelegenheid om kennis te maken met het veelzijdige werk van deze Limburgse fotograaf. Op deze avond is beperkt ruimte voor externe gasten. Wilt u er ook bij zijn? Kaarten zijn beschikbaar via de bestelknop hieronder. De kosten bedragen € 5,00 per persoon. De lezing vindt plaats in Wijkcentrum Overdie te Alkmaar en begint om 19.30 uur

Bob Luijks (1980) is een fulltime professioneel natuur- en landschapsfotograaf. In de fotografie kun je Bob het best typeren als een duizendpoot. Dat komt onder andere tot uiting in het brede scala aan onderwerpen dat hij fotografeert: macro, landschappen, abstract, kleur en zwart wit, planten, vogels, zoogdieren etc. Kijk voor zijn brede portfolio op zijn site: https://natuurportret.nl/portfolio/ Daarnaast onderneemt hij een groot aantal andere activiteiten zoals het schrijven van tijdschriftartikelen en boeken, het vormgeven daarvan, het overdragen van zijn passie via workshops, fotosafari’s en presentaties. Zijn kennis draagt Bob daarnaast ook over als redacteur en auteur van natuurfotografie.nl.

Natura 2000 gebied Boshuizerbergen in de winter

Woonachtig in Limburg laat Bob zien dat je niet altijd ver van huis hoeft te gaan voor bijzondere foto’s. Hij heeft maar liefst 3 boeken gepubliceerd met opnames gemaakt in deze provincie. Daarna werkte hij mee aan vijf door Nederpix gepubliceerde praktijkboeken waaronder ‘Landschapsfotografie’ en ‘Natuurfotografie NXT LVL’ en natuurlijk het recent gepubliceerde  Praktijkboek filters in natuur- en landschapsfotografie. Aan het eind van 2013 zag het gratis digitale tijdschrift Limburg in Beeld het levenslicht. Met dit kwartaalmagazine probeert Bob iedereen enthousiast te maken voor zijn grootste passie: Limburg.

Bestel kaarten