Verslag 10 fabruari 2009

Home/Nieuws/Verslag 10 fabruari 2009

Dirk (die een reis naar Argentinië heeft gemaakt) begon de avond met een aantal mooie foto’s van liggende zeeleeuwen op het strand van Peninsula-valdes. Ook liet hij een aantal verschillende soorten van de Pinguïn zien en de zeldzame Huemel hert die hij tot zijn stomme verbazing de weg over zag steken. Dirk sloot af met met Zwartnek zwanen.


Rob heeft Japan bezocht m.n. het eiland Okinawa, hij begon met het laten zien van zwanen in de sneeuw en op een met ijs bedekt meer, zag er fraai uit. Ook liet hij een prachtige opname zien van een pijlstaart, en een vos op het ijs. Maar de allermooiste foto’s waren die van de Makaak die hij gefotografeerd heeft in warm water pool.

 


Marit heeft wat foto’s laten zien van ijsschotsen op het markermeer zag er mooi uit, ook liet ze opname zien van riet.


Anita begon met het laten zien van een paddestoel mogelijk de scharlaken wasplaat, ze vervolgde met en aantal prachtige opname waaronder het van een detail van een Pelikaan, een Leguaan, twee dolfijnen en vlinder eitjes op een blad.


Ton liet een mooie juffer en een groot geaderd witje zien, een plataan in heel erg mooi licht, flamingo’s, een mooie plaat met herfst kleuren en tot slot een fraaie opname van een dodaard.


Johan liet zwanen zien in tegenlicht, een mooie in beeld gebrachte snip, en een vos in de sneeuw.


Nancy had als ik me goed herinner langs de afsluitdijk, ijsschotsen heel mooi in beeld gebracht.


Diny liet een landschap zien, een ijsvogel die van uit het raam gefotografeerd is, en een reiger die het heel erg druk had met een vis.


Thijs begon zijn presentatie met een opname van een pad, daarna een meeuw met mooie ogen, heel goed gedaan. Een sneeuwhoen in de sneeuw. Een prachtige foto. En tot slot een veldleeuwerik in de vlucht.

 

2017-05-18T21:48:24+02:00