Verslag 10 november 2020

Home/Nieuws/Verslagen/Verslag 10 november 2020

Deze digitale avond kende 20 deelnemers waarvan ruim de helft vrij werk liet zien en Astrid was als enige met verplicht werk.

De avond had wat kleine aanloopproblemen waarna we aan de hand van de avondcoordinator Olaf door de beelden werden geloodst.

De aftrap was voor Astrid die als thema voor haar verplichte werk de wondere wereld van de insecten terug liet komen. Ook een aantal beelden uit de oude doos kwamen aan bod. En dat zouden we wat vaker moeten doen. Vraag bij je oude beelden kritisch af wat zou ik nu beter kunnen of wat als deze compositie of techniek had gebruikt hoe zou dan mijn beeld worden.

Achtereenvolgens kwamen beelden voorbij van Wiebe met de vogels in zijn tuin. Vooral de ijsvogel sprong er uit.


Johan met een aantal recente beelden in de buurt. Meest in het oogspringende was het tafereeltje met de paddenstoelen in de boom.


Fons die goed gebruik heeft gemaakt van de omstandigheden met een fijne landschapsfoto.


Muriel had een vervreemd beeld met paddenstoelen die groter waren dan de bomen.

Nancy had een trots beeld van een woerd met spiegelbeeld

Jacco met beelden die doen verlangen naar de winter

Edwin toonde 3 bijzondere beelden van de fascinerende micro schimmels. Het naaktslakje gaf een extra twist. Hij sloot af met de making of van dit millimeterwerk.

Lidi was naar Schoorl geweest om daar de paddenstoelen te fotograferen. De kluifjeszwam was een gewillig onderwerp waar de fantasie mee geprikkeld werd.


Ruud was op macro jacht geweest en had in een hooibeestje een geschikt onderwerp gevonden om zijn macro skills eens flink te prikkelen.

Conny toonde twee beelden van de flamingo’s bij Zwarte haan en sloot af met een stemmig landschap bij het warme licht van de zonsopkomst

2020-11-11T11:48:22+02:00